20 Листопада 2017
Новини

Врятував викраденого сина, випадково побачивши його з викрадачами

Врятував викраденого сина, випадково побачивши його з викрадачами

Приголомшлива історія, проте зі щасливим фіналом, сталась у Китаї.

У чоловіка на ім’я Чжень Чжунчжунь дев’ять місяців тому викрали сина – шестирічного хлопчика на ім’я Чень Цзяфу, повідомляє видання Daily Mail 

Викрадення дитини відбулося 27 травня 2016 року в селі Матангі недалеко від міста Ціньюань, провінція Гуандун, Китай. Того дня батько малюка, Чень Чжунчжунь, був змушений вийти на роботу, тому він залишив сина і старшу дочку самих удома. Через дві години до дітей прийшов сусід, якому сестра Цзяфу розповіла, що хлопчика забрали невідомі чоловіки. Далі потягнулися довгі місяці розшуків і невідомості.

А в лютому 2017 року тато зниклого хлоп’яти відправився за покупками у торговий центр. Там він випадково і натрапив на свого сина, якого вели троє дорослих чоловіків.

Чжунчжунь схопив хлопчика і викликав поліцію. Офіцери швидко прибули і заарештували трьох торговців людьми. 10 листопада відбувся суд над злочинцями.

Суддя припустив, що обвинувачені продавали дітей у чужі сім’ї. Для Цзяфу ще не встигли підшукати покупців, що і врятувало дитину.

Оскільки факт продажу не був доведений, обвинувачених судили за викрадення дитини. Їх засудили до двох, трьох і шести років тюремного ув’язнення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему