20 Листопада 2017
Новини

Волинські поліцейські подякували школярам за допомогу в затриманні грабіжника

Волинські поліцейські подякували школярам за допомогу в затриманні грабіжника

Ковельські поліцейські подякували учням місцевих загальноосвітніх шкіл № 8 Назару Кіперчуку та № 12 Андрію Чеснюку, котрі допомогли правоохоронцям затримати грабіжника. Школярі бачили, куди зловмисник утік із місця злочину, й повідомили про це поліцію, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, подія сталася 8 листопада близько 19-ї години на Привокзальній площі в Ковелі. Зловмисник ударив 38-річного чоловіка в обличчя та викрав у нього мобільний телефон. Двоє школярів проходили поблизу і бачили, куди тікав грабіжник. Учні зателефонували на лінію екстреного виклику поліції «102» і розповіли про грабіж правоохоронцям.

На місце злочину одразу ж виїхали працівники групи реагування патрульної поліції. Вони оперативно затримали зловмисника в дворі однієї з багатоповерхівок.

«Такий вчинок школярів заслуговує на повагу й може слугувати прикладом не тільки для однолітків, а й для дорослих», – вважає керівник волинської поліції Петро Шпига.

Правопорушником виявився 33-річний житель Любешівського району. До слова, чоловік лише декілька днів як звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння грабежу та розбою. Зловмиснику обрали запобіжний захід у вигляді арешту.

Слідчі проводять досудове розслідування в кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до шести років.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему