20 Листопада 2017
Новини

Кашпіровський каже, що легко міг стати президентом

Кашпіровський каже, що легко міг стати президентом

Легенда радянського телебачення, психотерапевт Анатолій Кашпіровський зізнався, що мав таку популярність в СРСР, яка з легкістю дозволила б йому стати президентом. Однак він допустився однієї помилки. Про це Кашпіровський розповів у своєму інтерв'ю каналу 112.ua, передає obozrevatel.com.

"Мої передачі йшли у вечірній час  і вулиці дійсно порожніли, й не тільки в радянських містах. У Польщі, Словаччини, Німеччини те ж саме відбувалося. Президентом може стати будь-хто, якщо ... Але я зробив страшну помилку ", - згадує Кашпіровський.

Після телемосту Київ-Тбілісі психотерапевту задали питання, скільки передач він хотів би зробити.

"Я відповів - шість. Ну скажи ж - тридцять! Дві передачі в місяць. Мене багато хто хотів підтримати: і з силових структур, і з ЦК компартії України. Чотири години я виступав перед Верховною Радою Української РСР. Все складалося добре, але треба було робити тридцять передач. Багато чого було недоговорено, але я думав, що ще повернуся. А потім почалися закордонні поїздки: Польща запросила і т. д. ", - пояснив Кашпіровський.

Нагадаємо, Анатолій Кашпіровскій - радянський психотерапевт, який здобув популярність у 1989 році завдяки телепередачам "Сеанси здоров'я лікаря-психотерапевта Анатолія Кашпіровського", які транслювалися на каналі Центрального телебачення СРСР.

Під час своїх передач психотерапевт нібито мав можливість зцілювати людей через екрани телевізорів, що принесло йому всесвітню славу.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему