16 Листопада 2017
Новини

З проекту «МастерШеф 7» виганяють за пиятику?

З проекту «МастерШеф 7» виганяють за пиятику?

ЕКСКЛЮЗИВ: про те, що алкоголь може нашкодити кар’єрі, добре знає один із учасників кулінарного шоу «МастерШеф 7». Ми розповімо, кого вигнали за пиятику та в черговий раз нагородимо учасників почесними титулами.

15 листопада на екрани вийшов 24 випуск шоу «МастерШеф 7». Що нам показали? Ми зібрали для вас найяскравіші моменти.

Звання «Фартовий алкоголік» отримує…

За що судді можуть вигнали з проекту? Вважаєте, шоу покидають ті, хто погано готує? Ні! Журі «МастерШеф» може дискваліфікувати героїв за пияцтво. Про те, що учасники кулінарного шоу на вихідних розважаються випиваючи, вже давно відомо. А от, що через це можуть вигнати, – глядачі побачили вперше.

Цього тижня звання «Фартовий алкоголік» отримав Пава. Ймовірно, після яскравої вечірки хлопець просто не зміг піднятися з ліжка, відтак вирішив пропустити перший конкурс. На це судді відреагували досить гостро. Ектор навіть злісно сказав, що Вадим Бжезинський більше не братиме участі в проекті.

Інші герої практично оплакували виліт Пави. Проте, виявилося, що їхні сльози були даремними. Вже перед наступним змаганням судді простили Вадима та дозволили йому боротися за звання кращого кулінара країни. Безумовно, Пава, один з найфартовіших учасників проекту «МастерШеф 7».

Титул «Хитрюга тижня» отримують китайці

Сценаристи не перестають дивувати. Адже одна справа готувати для вибагливих дітей-кухарів і зовсім інша – куховарити національні страви для представників цієї культури.

Цього разу в гості до героїв завітали китайські студенти. Учасники повинні були не просто здивувати гостей національними стравами, а і випросити інгредієнти для них у іноземних осіб. Цікаво, що під час конкурсу китайці навідріз відмовлялися розуміти, що просять у них учасники. А от після нього практично кожний азіат дякував кухарям за смачні страви українською мовою. Відповідно, титул «Хитрюга тижня» заслужено отримують китайці.

Хто покинув проект?

Цього тижня під загрозою вильоту опинився не тільки Пава. У Битві чорних фартухів найслабшими виявилися Єлизавета Сподобець та Женя Білий. Чутливі глядачі одразу ж схопилися за серце: невже хтось із них покине проект? Минулого випуску ми дізналися, що Ліза розірвала стосунки з Женею, від чого хлопець був зовсім не в захваті та заявив, що ще доведе дівчині: він вартий уваги кращих, ніж вона. Тим часом хитренька Ліза не прокоментувала стосунки з Білим.

Проте, коли Ліза та Женя опинилися перед суддями без фартухів, дівчина зовсім розклеїлась та впустила декілька скупих сльозинок. Євген же, як справжній джентльмен, підтримав її. Молоді люди взялися за руки та сміливо пішли на зустріч суддям.

Натомість журі вирішило, що такі вправні кулінари як Сподобець та Білий просто припустилися помилки. В результаті, цього тижня ніхто проект не покинув.

Що можна сказати з цього приводу? Ймовірно, сценаристи вирішили, що пара Лізи та Жені зможе на деякий час прикувати увагу глядачів до шоу.

Що покажуть наступного тижня?

Романтична лінія Сподобець та Білого продовжується. З анонсу нам стало відомо, що Ліза стане капітаном команди та візьме під своє крило Женю, на що судді та учасники досить бурхливо відреагували. Проте, Ліза прокоментувала, що такі дії не мають підтексту, на що Женя неабияк образився.

Також на майданчик завітають учасники з інших сезонів, які знову поборються на кухні «МастерШеф».

Наступний випуск обіцяє бути наповненим романтикою та емоціями.

Хто опиниться в групі ризику?

Ймовірно, через те що у 24 випуску ніхто проект не покинув, наступного разу попрощаються відразу з двома учасниками. Навряд чи в групі ризику опиниться Олексій Мазніцін, Михайло Грушецький, Єлизавета Сподобець та Женя Білий. Більше шансів на виліт мають Карина Аванесева та Максим Лизо. Однак, глядачів все більше нервує неприємна Наталія Чуприк. Сподіваємося, наступного випуску саме вона покине шоу.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему