15 Листопада 2017
Новини

Ротару пропонують позбавити всіх титулів і звань

Ротару пропонують позбавити всіх титулів і звань

На YouTube виклали відразу кілька відеороликів, як співачка Софія Ротару, яка не так давно відзначила 70-річчя, виступає на дні народження глави Чечні Рамзана Кадирова, обіймається з ним і приймає від нього букет квітів – повідомляє vesti-ukr.com.

Поруч із ним сидить Жан-Клод Ван Дамм, Сергій Безруков, Федір Бондарчук, Ігор Верник та інші знаменитості.

Реакція в соцмережах не забарилася: "Мда... розчарована", "Немає у Ротару ні патріотизму, ні навіть звичайного почуття відрази виступати перед катами", "Вона – звичайний заробітчанин... не краща і не гірша за інші мільйони українців", "Вважаю, що необхідно реєструвати на сайті президента петицію про позбавлення її звання народної артистки і Героя України. Я б ще попросив позбавити її громадянства "...

Цікаво, що "зрада" Ротару розганяється якраз напередодні сезону корпоративів, а з огляду на те, що вона – найдорожча українська зірка, чий гонорар в новорічну ніч – 100 тисяч доларів, а в решту часу – від 50 тисяч, це виглядає, як усунення конкурента. Плюс у шоу-бізнесових колах говорять, що це може бути чергова демонстраціонка: "Радикали і ті, хто керує ними, вже з'їли всіх великих артистів, які виступають в Росії – Ані Лорак, Світлану Лободу, Дорна, Потапа з Настею. По суті залишилися Софія Ротару, Віра Брежнєва, Макс Барських ".

Остання ж гучна поява Софії Михайлівни в Росії було днями – повідомляє tsn.ua. Так, у Москві проходила музична церемонія "Золотий грамофон", де співачці нагороду вручила помічниця голови МЗС Сергія Лаврова. Ще за "грамофонами" в Кремлівський палац із українців приїжджали Лобода, Брежнєва, Лорак, Повалій і Барських.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему