13 Листопада 2017
Новини

"ДНР" забиратимуть у місцевих жителів весь урожай?

Бойовики терористичного угруповання "ДНР" зобов'язали жителів окупованих територій Донецької області здавати їм весь урожай сільгоспрослин, овочів, фруктів, винограду та іншого.

Відповідний указ був опублікований на сайті керівництва "ДНР", передає "Обозреватель".

У повідомленні зазначається, що всі жителі псевдореспублики зобов'язані здавати вирощений врожай сільськогосподарських рослин і плодів чагарників, виноградників і дерев.

Крім того, в указі стверджується, що всім "юридичним і фізичним особам забороняється використовувати урожай на свій розсуд, якщо він був вирощений на "державних земельних ділянках".

Цим же документом  бойовики оголосили, що їм повинні надати вільний доступ на місця зберігання врожаю, а також дозволяється його відбирати у населення.

Також в "указі" бойовиків вказується, що якщо люди посміють самовільно розпоряджатися своїм урожаєм, то вони будуть зобов'язані відшкодувати його повну вартість. Яким чином бойовики будуть підраховувати вартість врожаю - невідомо.

Крім того, за наказом Захарченка, так зване "міністерство агропромисловості" зобов'язане надавати інформацію про кожний факт "незаконного використання земельних ділянок, їхньою розробкою і вирощеного врожаю сільськогосподарських рослин і плодів чагарників, виноградників і дерев на таких земельних ділянках".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему