9 Листопада 2017
Новини

Голлівуд захлинається секс-скандалами: Мерайю Кері звинуватив у домаганнях її екс-охоронець

Голлівуд захлинається секс-скандалами:  Мерайю Кері звинуватив у домаганнях її екс-охоронець

Всесвітньовідому співачку Мерайю Кері у сексуальних домаганнях і образах звинуватив глава охоронного агентства, яке раніше забезпечувало її безпеку. Про це повідомляє TMZ, пише УН.

У судовому позові йдеться, що співачка «навмисно проводила статеві акти так, щоб Анелло це бачив». Крім того, вона, як запевняє позивач, в одній із поїздок попросила його піднятися до неї в номер, щоб допомогти з багажем. Вже у номері Кері зустріла його в розхристаній напівпрозорій сорочці. У позовній заяві наголошується, що між Кері та Анелло не було фізичного контакту і, закінчивши з багажем, він залишив номер.

Анелло також стверджує, що Кері ображала його та інших працівників агентства, називаючи їх «расистами», «нацистами», «скінхедами» і «членами Ку-клукс-клану».

Крім звинувачень у домаганнях і образ Анелло заявляє, що співачка не сплатила за послуги його охоронного агентства загальну суму в понад 221 тисячу доларів.

У відповідь представники Кері повідомили, що вели переговори з адвокатами Анелло і були готові сплатити рахунок за послуги агентства, однак не змогли домовитися про суму. Звинувачення в домаганнях вони коментувати відмовилися, стверджуючи, що їм нічого про це не відомо.

Наразі відомо, що розгляд позову припинено, імовірно, через переговори сторін про досудове врегулювання конфлікту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему