7 Листопада 2017
Новини

7 листопада: кого привітати з днем ангела?

7 листопада: кого привітати з днем ангела?

Цього дня відзначають іменини Анастасія, Валерій, Карина, Марк.  Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

АНАСТАСІЯ

Ім’я Анастасія – жіноча форма чоловічого імені Анастасій. У перекладі з грецької мови означає «повернення до життя», «воскресіння», «воскресла», «відроджена», «безсмертна». Анастасії з дитинства – бажані діти. Настя дуже довірлива, добра і зовсім не злопам’ятна. Маленька дівчинка Настя дуже любить казки, у неї добре розвинена уява, вона вміє придумати і гру, і забаву. Працьовитість – невід’ємна риса власниць цього імені, але в дитинстві потрібно наполегливо її прищеплювати дівчинці, оскільки вона любить помріяти, і це її постійно відволікає. Згодом саме ці якості: працьовитість, старанність, завзяття, виховані в дитинстві – зіграють не останню роль в її житті. Анастасія хороша майстриня, вміє вона і шити, і в’язати, і добре готує. Подорослішавши, вона буде прагнути тримати свій будинок в чистоті, сувора, але справедлива в цьому відношенні і до чоловіка, і до дітей. Вона не любить тримати в будинку нічого зайвого. Все, що вже стало непотрібним, вона без жалю або подарує, якщо це можна подарувати, або ж викине. Настя любить оточувати свою оселю квітами, картинами, килимами. У її будинку завжди можна знайти і красиву шкатулку, і незвичайну дрібничку. Але у Настусі всі ці речі будуть приносити користь, служити їй в господарстві. Настя людинолюбна, вона дуже душевна і чуйна людина, їй не чужі жалість і милосердя. Вона вміє зберігати секрети. Найчастіше Анастасія вибирає ті професії, де вона може допомагати людям, може віддавати своє тепло, піклуватися про когось. Вона може стати медсестрою, вихователем дитячого садка, психологом. У дорослому віці Анастасія продовжує жити фантазіями, тому трапляється, що Насті вибирають романтичні, а часом і небезпечні професії. Вони можуть стати цирковими артистами, рятувальниками, альпіністами. Анастасія завжди готова пожертвувати своїми бажаннями, своїм часом на користь іншої людини. Анастасія – дуже вольова людина, характер у неї незламний, твердий. Її неможливо підкупити, змусити, її можна лише переконати в тому, що вона необхідна, але тільки якщо це дійсно так. Настя завжди хоче бути під захистом, вона залежна від того, кого любить. І саме тому вона виходить заміж тільки за сильного чоловіка, здатного утримувати її і сім’ю. Найчастіше заміж Анастасія виходить рано. Жінки з ім’ям Настя турботливі, вірні дружини і люблячі матері.

ВАЛЕРІЙ

Ім’я Валерій – це форма латинського імені Валеріан, що означає «бадьорий», «міцний». Він робить сміливі, часом навіть відчайдушні вчинки. Іноді цей чоловік стає колючим, як кропива. У справах Валерій наполегливо йде до мети, не боячись перешкод. Цей чоловік самолюбний, болісно переносить шпильки на свою адресу, особливо з боку жінок. До сім’ї він прив’язаний надзвичайно, зрадити дружину для нього немислимо. У дитинстві Валера – бешкетник. Слухається батьків Валера не завжди, в його житті велику роль відіграє самовиховання. Активність і різкість послаблюються з роками, проте як і раніше люди тягнутися до цього чоловіка. Валерій має досить міцну психіку. Він здатний легко познайомитися, не обтяжується безліччю комплексів. Активне життя, що вимагає безперервних дій, для Валерія – норма, без якої йому може бути нелегко. Валерію важливо відчувати себе потрібним, давати поради, брати участь у всіх справах. Валерію властива непохитна віра у вищу справедливість. Він безкомпромісний, вірний і важко переживає обман з боку інших людей. Чоловік оптимістичний і приємний у розмові, однак досить гострий на язик і в сварці може здатися надмірно різким. У виборі подруги життя Валерій вельми педантичний. Він може довго не одружуватися, але при цьому мати безліч прихильниць. Він налаштований на приємне спілкування з протилежною статтю. Валерій – справжній цінитель жінок, любить розкутих красунь зі стрункою фігурою і привабливими грудьми. Іноді потрапляє в складні ситуації, але виходить з них, завдяки гарному почуттю гумору. Валерій закохує в себе жінок. За вдачею Валерій однолюб. Зустрівши глибоко порядну і духовно розвинену жінку, одружується і стає вірний дружині, прив’язаний до неї, ніжно любить дітей. З іншого боку він і до себе чекає щирої уваги.

КАРИНА

Ім'я Карина має кілька версій походження: від латинського «carus», що перекладається як «милий», «дорогий»; з італійського Кара – «дорога», «красива», «мила»; від грецького імені Корінна (Коріна), що означає «дівчина». Також Карина – це коротка форма звернення до імені Катаріна, Карін в Європі (українська версія – Катерина), що означає «чиста», «непорочна».

У дитинстві Карина дуже уразлива і вперта. Батьки намагаються потурати її бажанням. У школі дівчинка добре вчиться. Їй подобається відвідувати уроки музики і хореографії. Вона практично завжди домагається поставленої мети. Вона любить перебувати в центрі подій, егоїстична, намагається будь–якими способами привернути до себе увагу. Вона демонстративно в своїх діях. Карина користується великою популярністю у протилежної статі. Вона зовні схожа на батька, а характер у неї матері. У шлюб вступає по любові, досить рано. Не всі володарки ім'я Карина пристосовані до сімейного життя. «Зимові» Карини часто в поганому настрої, пред'являють чоловікові безліч претензій. Чи не кожен чоловік здатний ужитися з такою жінкою. При цьому «літні» Карини товариські, доброзичливі і терплячі до людей, люблять приймати вдома гостей, мають масу достоїнств. Карина легко знаходить з усіма спільну мову, володіє розвиненою інтуїцією. З неї вийде хороший педагог або працівник сфери обслуговування. У дитинстві Карина захоплюється казками, створює собі романтичні образи. Її першою закоханості зазвичай стає нерішучий милий хлопчик. Але існує і повністю протилежний образ Карини. Вона шукає в своїх фантазіях грубого рішучого чоловіка. Саме з таким чоловіком, на думку Карини, вона буде щаслива. Але на практиці Карина уникає впевнених в собі сильних чоловіків. Карина, народжена взимку, шукає для себе спокійного чоловіка, котрий має яскраво вираженим бурхливим темпераментом. Вона ініціативна, але досить гостро реагує на поведінку партнера.

МАРК

Марк має французьке коріння і походить від «marquis», що означає «маркіз».

У ранньому дитинстві особливо помітно те, що Марк егоцентричний. У міру дорослішання хлопчик починає маскувати цю рису за посмішкою, ввічливістю і готовністю до самопожертви. А в дитинстві Марк прагне до того, щоб члени його сім'ї займалися тільки ним одним. У школі хлопчик болісно ставиться до успіхів інших, хоча і намагається приховати свою заздрість. Ставши дорослим чоловіком, Марк залишається терпимим до тих, хто не заважає його інтересам і не суперечить йому. Це благотворно позначається на його кар'єрних успіхах. Марк проявляє інтерес до читання, в його будинку багато книг іноземних авторів, різних газет. Марк любить карткові ігри, але, програючи, злиться, може вести себе досить безцеремонно. Марк доволі закритий, навіть для найближчих людей він не відкривається повністю. У побуті Марк невибагливий, але в будинку він повинен відчувати себе господарем. Дітей Марк виховує у слухняності, часом жорстокий до них. Часто сперечається, доводить свою правоту, любить вести розмови з дружиною і тещею. До шлюбу Марк підходить обережно, намагається підібрати собі дружину, яка зможе стати йому не тільки подругою, але і бездоганною помічницею, готовою пожертвувати своїми інтересами заради планів чоловіка. Йому важливо, щоб майбутня дружина визнавала інтелектуальну перевагу чоловіка, неважливо, є воно насправді чи ні. Навряд чи Марк потерпить поруч з собою жінку з яскраво вираженою індивідуальністю, творчо обдаровану.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему