7 Листопада 2017
Новини

Харківський суд звільнив жінку, яка продавала наркотики

Харківський суд звільнив жінку, яка продавала наркотики

Жовтневий районний суд Харкова виніс вирок зловмисниці, яка продавала наркотики, працюючи в аптеці. За даними суду, жінка працювала провізором в аптеці № 10 з 2009 року, передає "Депо".

 Вона продала невідомому чоловікові 30 таблеток комбінованого наркотичного лікарського прпарата "Кодтерпін ІС" із вмістом в кожній таблетці 0,0080 грама наркотичного засобу – кодеїну. При цьому, згідно із законодавством, вона не мала права продавати в одні руки більше 25 таблеток цього препарату. Жінка була затримана, таблетки у покупця вилучені.

Суд визнав жінку винною у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 320 Кримінального кодексу України і призначив їй покарання у вигляді одного року позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів, терміном на один рік. Суд також замінив призначене покарання на випробувальний  термін, але потім звільнив жінку й від нього за Законом "Про амністію", тому що підсудна має на утриманні сина 2011 року народження.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему