1 Листопада 2017
Новини

Усе життя – в декреті. Стала матір’ю для 18-ти діток

Усе життя – в декреті. Стала матір’ю для 18-ти діток

Нещодавно у відомій в Україні сім’ї Ковалевич сталося чергове поповнення, повідомляють українські ЗМІ. У подружжя народилася донечка, яка стала 18-ю дитиною у родині і отримала ім’я Настя.

Тепер у мами Світлани і тата Петра є семеро синочків і одинадцять донечок. У шлюбі подружжя перебуває вже 26 років, обоє щасливі бути батьками такої рекордної кількості дітей. Коли Світлана і Петро зустрілися, їй було лише 17, а чоловікові вже виповнився 21 рік. Коли побралися, мріяли мати не більше чотирьох дітей. Але доля виявилася щедрою на батьківство. Цікаво, що це село, яке має назву Глинне, і знаходиться на Рівненщині, має рекордну кількість багатодітних сімей.

Зараз родині доводиться досить скрутно через нестачу фінансів. Так, тато, Петро Ковалевич, намагається утримувати свою сім’ю, як може, хоча давно вважається безробітним і перебивається дрібними «шабашками».

– Була робота, їздив на заробітки, а потім виявили камені в нирках. Сказали, операція коштує 20 тисяч гривень, а у нас звідки такі гроші? – важко зітхає Петро. – Менше став працювати. А в селі роботи як такої і не знайдеш, ось іноді їжджу на ягоди. Журавлину в Білорусі, наприклад, збираю – там людей менше, а потім продаємо. Але на цьому теж особливо не проживеш, так що живемо, як виходить.

У підсумку на всю сім’ю родина готівкою отримує лише вісім тисяч гривень!

Багато хто каже, що в селі Глинне особлива енергетика, а, можливо, й цілюща вода, завдяки чому жінки так часто народжують. Проте сільський голова переконаний, що люди просто не користуються контрацептивами і народжують стільки дітей, скільки Бог дасть.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему