1 Листопада 2017
Новини

Побила і зламала носа рідному дворічному синочку

Побила і зламала носа рідному дворічному синочку

32-річна горе-матір побила свого сина, завдавши важких травм, серед яких струс мозку і перелом носа, повідомляють українські ЗМІ. Все тіло малюка було вкрите синцями. Вражає те, що не матір, а фельдшерка звернулася до поліції, виявивши хлопчика у настільки жахливому стані.

Місцева фельдшер випадково побачила побиту дитину. Матір виправдовувалася, кажучи, що дитина впала, але тепер жінка стала головною підозрюваною у справі побиття дитини. А такі травми, за висновками поліції, бувають тільки після жорстоких побоїв. Зараз дворічний Сашко у лікарні, його обличчя набрякле і вкрите крововиливами, хлопчику ставлять крапельниці і виводять із шокового стану.

У Сашка – закритий перелом носа без зміщення, набряки м’яких тканин і множинні садна по всьому тілу. Малюк зараз часто плаче і, як зазначають лікарі, боїться власної матері. Біологічна матір разом із вітчимом знаходяться поруч із дитиною. Від коментарів вони відмовляються. Троє старших дочок жінки мають вік 6, 9 та 12 років. Вони під наглядом бабусі. Виявляється, бабуся працює вчителькою у школі на Житомирщині, часто навідується до онуків. Жінка стверджує, що дочка ніколи не піднімала руку на своїх дітей. Бабуся сказала, що відчуває шок від цієї ситуації і що їй дочка теж сказала, що дитина впала. Односельці стверджують, що матір із вітчимом жили бідно, але спиртним не зловживали. А ось рідний дядько дітей допускає думку, що малюка міг побити співмешканець. Однак у поліції вину взяла на себе матір, хоча і вона, і вітчим розповідали різні історії. Причиною побиття дитини матір назвала те, що малюк вередував. Після лікарні соціальні служби вирішуватимуть, чи позбавляти матір батьківських прав.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему