27 Жовтня 2017
Новини

Секс-послуги українок найдешевші в Європі?

Секс-послуги українок найдешевші в Європі?

На карті інтимних послуг Україна виявилася найдешевшою. Ситуацію з секс-послугами в різних країнах Європи вивчав чеський картограф Якуб Мар'ян. Свої напрацювання він систематизував і склав картографічний путівник, пише Експрес з посиланням на  видання Стіна.

На карті зеленим кольором позначено країни, в яких найдавніша професія легалізована. У них повії можуть отримувати ліцензію на роботу і реєструватися як спеціалісти. Вони можуть також офіційно влаштуватися в будинок розпусти, в якому діють загальноприйняті трудові правила. До таких країн належать Австрія, Німеччина, Греція, Угорщина, Латвія, Нідерланди, Швейцарія і Туреччина.

 При цьому влада деяких держав занадто ретельно ставиться до борделів. Зокрема, у Греції та Туреччині такі заклади змушують легально вести діяльність.

Натомість в Іспанії, Італії та Великобританії, за винятком Північної Ірландії, ситуація – зворотня. У цих країнах публічні будинки поза законом. «Нічні метелики» можуть вести діяльність на свій страх і ризик, як і їхні клієнти.

А у більшості країн Східної Європи проституція - незаконна. Поліція карає лишень тих, хто надавав секс-послуги. Проте, найсуворішим виявилося законодавство Норвегії: поліція може оштрафувати клієнта до 2,7 тисяч євро або відправити його на півроку до в'язниці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали