27 Жовтня 2017
Новини

Зважені та щасливі-7: Руслана Писанка вдома ходить без трусів

Зважені та щасливі-7: Руслана Писанка вдома ходить без трусів

Вчора вийшов в ефір 9 випуск 7 сезону шоу «Зважені та щасливі». Які пікантні подробиці публіка дізналась про Руслану Писанку та хто покинув проект цього тижня?

 

9 випуск 7-го сезону шоу «Зважені та щасливі» видався досить емоційним та насиченим. Герої відповідали на підступні запитання про особисте життя, повисали над обривом болотяного ставка та стягали один одного з багатоверхівки. Про те, що цікавого відбулося у шоу та чому варто подивитися 9 випуск далі у статті.

 

Учасникам потрібна буде психологічна допомога

Часто на проекті «Зважені та щасливі» учасникам під час конкурсів потрібна не лише медична а й психологічна допомога. Одна справа у себе вдома, без свідків, підозрювати, що твоя кохана половинка не знає  твою групу крові та дату зустрічі, а зовсім інше – коли про це говорять на усю країну.

Саме в такій атмосфері пройшло перше змагання 9 випуску шоу. Завданням чоловіків було дати якомога більше правильних відповідей на нехитрі запитання всюдисущої ведучої каналу СТБ Надії Матвєєвої. Доки джентльмени помилялися, їхні партнерки, стоячи на вузенькій платформі над зеленим болотом, угиналися від брусків, які по одному вилазили зі стіни. Звичайно, максимально розчервонівшись від сорому, жіночки, аби охолонути, стрибали у воду. Після такої ганьби, багатьом варто було б надати психологічну допомогу.

 

Пікантні подробиці про інтимне життя Руслани Писанки

Кому-кому, а зірці всеукраїнського масштабу, Руслані Писанці, довелося несолодко. Зважаючи на те, що чоловік Русі не знає елементарних речей про свою кохану, у глядачів з’являються мимовільні думки про те, що ця пара грає на публіку. Здивувало і те, що Ігор Ісаков єдиний чоловік, який не відає, якій білизні віддає перевагу його дружина. Відповідно, можна сміливо припустити: Ігор давненько не бачив кохану напівоголеною.

Проте, хочеться зробити і інший, позитивніший, висновок, – апетитний секс-символ вітчизняної естради, чарівна Руслана Писанка, ходить вдома без трусиків узагалі.

 

Акторська майстерність

Не менш цікавою та емоційною видалася Битва Чорних. Серед претендентів на виліт опинилася і зіркова пара Руслани Писанки та Ігоря Ісакова.

Мабуть, у проект не дарма запросили актрису, адже так майстерно надувати щічки та падати на бочок, змогла б тільки актриса. Хтось ще сумнівається у акторському таланті пані Писанки? Як тільки канат перетягували суперники, Руся елегантно падала на бік та довго відпочивала, скорчивши при цьому безжиттєву гримасу.

Тут варто дати зауваження сценаристам. Конкурс був не продуманий і в результаті затягнувся.

 

Хто покинув проект

Багато обурення викликав вчинок Лідії Бойко. Жінка поступилася перемогою конкурентці і через це поплатилася. Бонус у «-2 кг» не врятував би їх від вильоту на голосуванні, проте додав би азартного духу.

Знайшовши у подружжя Бойко слабинку, герої вирішили попрощатися саме з ними.

Лідія та Олександр Бойко прийшли на проект з вагою у 110 та 137 кг відповідно. За час участі у шоу Лідія схудла до 91 кг, а її партнер на останньому зважуванні показав результат у 110 кг.

 

Наступний ефір обіцяє бути не менш захоплюючим.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему