5 Березня 2024
Новини

В Україні очікують похолодання

В Україні очікують похолодання

В Україні з 6 березня очікують похолодання, яке орієнтовно триватиме до 16 березня.

Про це інформує синоптик Наталя Діденко.

"6-го березня очікується похолодання! Температура повітря протягом дня не перевищить +1+5 градусів, лише на Закарпатті та у південній частині буде тепліше, +8+12 градусів. Вночі від 3 тепла до 3 морозу", - йдеться в повідомленні.

За словами синопика, холодна погода триватиме довгувато, а перше відчутніше стратегічне потепління, орієнтовно, передбачається з 16-го березня.

У середу, 6 березня, дощ та мокрий сніг пройдуть в західних областях, а також вночі та вранці на півночі України (окрім Сумщини).

На решті території - у центральній частині, на сході та півдні, опади малоймовірні. Вітер буде північно-східним, східним, часом із сильними поривами.

У Києві також очікується похолодання - протягом дня лише +1+3 градуси плюс ще й поривчастий північно-східний вітер. А найближчої ночі та вранці є ймовірність мокрого снігу. Вдень 6-го березня в столиці - без опадів.

Діденко додала, що морози будуть переважно вночі. Найнижче стовпчики термометрів опускатимуться до -3-6 градусів, на північному сході України хіба часом до -9-11 градусів.

А в денні години передбачається 0+5 градусів, за умови сонячної погоди до +3+7 градусів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, погода
В тему

Останні матеріали