22 Лютого 2024
Новини

Особливості та переваги PlayStation 5

Особливості та переваги PlayStation 5

PlayStation 5 – консоль нового покоління, презентована компанією Sony. Відразу після появи цього пристрою геймери у всьому світі додали його до свого переліку бажань. Новинка не тільки продовжує традиції лінійки, а ще й задає стандарти якості завдяки високій продуктивності.

За дизайном, PlayStation Sony 5 виглядає більш прогресивною та сучасною, в порівнянні з попередньою 4 версією. Покупцям доступні два різновиди консолі – цифрова білого кольору та стандартна чорно-біла з дисководом Ultra HD Blu-ray. Придбати той або інший варіант зручно на сайті Retromagaz.

Чим вражає ПС 5

Найновіша консоль здивує геймерів плавним ігровим процесом та якісною графікою – вона забезпечить повне занурення в сюжет та геймплей. У консолі встановлений 8-ядерний кастомний процесор AMD Zen 2 з 16 Гб оперативної пам’яті типу GDDR6. Для швидкого завантаження виробник передбачив SSD накопичувач місткістю 825 гігабайтів.

Користувачеві сподобається контролер DualSense, адже за його допомогою простіше не тільки виконувати, а й встановлювати власні правила гри. Завдяки адаптивним тригерам і тактильному зворотному зв’язку можна імітувати натягування лука або постріли, почуваючись реальним учасником ігрових баталій. На новинку можна встановлювати більшість ігор для PS4.

Можливості віртуальної реальності

VR система подарує більш реалістичні відчуття завдяки високій роздільній здатності дисплея та широкому куту огляду. У новій моделі втілено технологію трасування променів, тому вона забезпечить повне занурення в ігровий простір. Оцінити можливості консолі допоможуть такі ігри для VR:

  • Resident Evil 7: Biohazard – для прихильників жанру горор, поціновувачів моторошної атмосфери;
  • The Elder Scrolls V: Skyrim – версія-переосмислення популярної гри;
  • Beat Saber – популярна ритм-гра для прихильників рухливих розваг, де гравцеві пропонують нарізати світловим мечем блоки, відтворюючи музичний ритм;
  • Astro Bot Rescue Mission – це гра-платформер, де користувач за допомогою робота проходить рівні, збирає монети та рятує товаришів.

PlayStation 5 – це продовження легендарної серії консолей, які зможуть зробити кожен ігровий сеанс особливим.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему