2 Січня 2024
Новини

Вибухи в Києві: що відомо

Вибухи в Києві: що відомо
У Києві під час повітряної тривоги зранку 2 січня пролунала серія потужних вибухів.
Влада повідомила про падіння уламків внаслідок ракетної атаки росіян. Є постраждалі, фіксують проблеми зі світлом та водою. Про це розповів міський голова Віталій Кличко.

За останніми даними, 20 постраждалих в одному з будинків у Солом?янському районі столиці, де сталося загоряння внаслідок ракетної атаки. З них 19 людей шпиталізували, одній надали допомогу на місці.

У Голосіївському районі уламок ракети впав на відкритій території парку. У Печерському районі уламки впали на дах багатоповерхового житлового будинку, а в Оболонському — на територію складських приміщень.

А в Подільському районі, за попередніми даними Кличка, сталося влучання на територію об'єкта цивільної інфраструктури. Всі служби прямують на місце. Також там пошкоджено газову трубу. А ще загорілася складська будівля на площі 2000 м².

У Святошинському районі зафіксували влучання в будівлю соціальної інфраструктури, а в Деснянському горить будівля супермаркету. Скрізь працюють екстрені служби.

Жителі різних районів Києва повідомили про перепади електроенергії під час вибухів. Частина об?єктів та житлових будинків знеструмлені, підтвердив Кличко. Також у деяких районах тимчасово відсутній тиск у водопровідній мережі.

Повітряні сили ЗСУ попередили, що багато ракет летять у напрямку столиці, зокрема й балістичних. Після низки вибухів заявили, що летять ще аеробалістичні ракети «Кинджал». Киян закликали перебувати в укриттях.

Повітряна тривога в столиці почалася о 5:53. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, війна з Росією
В тему