15 Листопада 2023
Новини

В Україні жіночі купе запустили на восьми нових рейсах

В Україні жіночі купе запустили на восьми нових рейсах

Вісім пасажирських потягів з 15 листопада виходять у рейси з жіночими купе.

В "Укрзалізниці" повідомили, що йдеться про потяги "Київ – Ужгород", "Дніпро – Трускавець", "Київ – Кривий Ріг", "Харків – Ясіня", "Харків – Ужгород", "Київ – Ужгород", "Запоріжжя – Ужгород" та "Одеса – Рахів". 

Однак через ремонт колії на Закарпатті поїзд "Одеса – Рахів" у свій перший рейс з жіночими купе з Одеси вирушить 16 листопада, а із Рахова 17-го.

"Саме пасажирки жіночих купе демонструють найбільший рівень задоволеності сервісом Укрзалізниці: NPS 83%. Найвищою є й середня населеність жіночих купе – понад 80% на сьогодні", – зазначають в "УЗ".

Нагадаємо, жіночі купе функціонують у пасажирських поїздах "Укрхалізниці" з літа 2023 року. Досі квитки в такі купе можна було придбати на чотирьох напрямках – "Київ – Ужгород", "Дніпро – Трускавець", "Київ – Кривий Ріг" та "Харків – Ясіня".

"Укрзалізниця" запустила у пілотному режимі жіночі купе після того, як на сайті уряду отримала підтримку петиція із закликом виділити щонайменше один вагон у поїздах, які йдуть довше шести годин, винятково для жінок. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, Україна, укрзалізниця, потяги
В тему