25 Вересня 2023
Новини

У Луцьку 70 млн грн вже виділили на реконструкції школи №13

У Луцьку 70 млн грн вже виділили на реконструкції школи №13

У Луцьку за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам виділили 70 мільйонів гривень на проєкт реконструкції школи №13, що на вулиці Чернишевського.

Відповідне рішення ухвалили під час сесії Луцькради, - пише "Конкурент".

Нагадаємо, що Європейський інвестиційний банк затвердив обсяг фінансування проєкту «Реконструкція комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І-III ступенів №13» у розмірі 144 млн 796 тис. гривень (€3 млн 761 тис.). Проте цим проєктом також передбачено й співфінансування від Луцької громади – 28 млн 958 тис. гривень.

Таким чином Луцькрада виділила на ремонт частину коштів, які надійшли від Європейського інвестиційного банку. Будівельні роботи за планом мають тривати до 31 грудня 2026 року.

Раніше міськрада мала здійснити всі дії, передбачені чинним законодавством, для реєстрації договору передачі земельної ділянки у користування управління капітального будівельного будівництва. Останнє повинно дотримуватись порядку користування земельною ділянкою відповідно до умов договору.

Нагадаємо, в Крупівському навчально-реабілітаційному центрі назрів новий конфлікт. Один з педагогів звинуватив ексдиректора Олега Дацюка у булінгу. Проте сам колишній очільник заперечив цей факт.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, школа, Ремонт, гроші
В тему

Останні матеріали