10 Червня 2023
Новини

Деталі порятунку робітників у Луцьку, яких засипало землею

Деталі порятунку робітників у Луцьку, яких засипало землею

У Луцьку рятувальники розповіли про деталі порятунку двох чоловіків, яких засипало землею 9 червня через обвал траншеї.

 Трапилося це орієнтовно о 13:00 на вулиці Домни Гордіюк. Про це розповів Суспільному рятувальник Олександр Серединський.

Рятувальна операція тривала декілька годин. Один з робітників пробув під землею понад годину.

Першого робітника, якого записало землею на глибині орієнтовно три метри, рятувальники знайшли одразу. Врятованому 33 роки.

До порятунку долучилися 20 рятувальників. Згодом відшукали другого робітника. "Дістали, знайшли, все добре, живий. Складність в тому, що дуже багато землі на ньому було. І точно не знали, де він знаходиться", – сказав рятувальник Олександр Серединський.

Зі слів фельдшера Олександра, другий працівник був під завалом понад годину. "Живий, відповідає на питання, думаю, все з ним буде добре. Слава Богу. Годину майже був під землею. Добре, що все закінчилося добре", – сказав медик.

Начальник групи рятувальних робіт Юрій Дідух розповів: 18-тирічний робітник, якого дістали другим, дивом залишився живий. Його госпіталізували. Поспілкуватися з врятованими не вдалося.

"Акуратно копали – і живий залишився. Ні одного перелому, ні одного пошкодження. Щупом нащупали – не пробили нічого. Ми зробили свою роботу. Нам немає за що дякувати. Дякувати треба всевишньому, що то чудо сталося, що жива людина", – додав Юрій Дідух.

Як розповіла провідна інспекторка сектору комунікації Нацполіції області Марина Балдич, наразі триває перевірка, під час якої слідчі мають з’ясувати, хто проводив земельні роботи та чи були порушення під час їх виконання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, дснс, Відео T1.ua
В тему

Останні матеріали