15 Травня 2023
Новини

На Харківщині росіяни обстріляли селище Дворічна: є загиблі

На Харківщині росіяни обстріляли селище Дворічна: є загиблі
Прифронтове селище Дворічна Куп'янського району Харківської області вдень 15 травня вкотре обстріляли російські окупаційні війська.
Внаслідок цього загинули двоє цивільних. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Він зазначив, що від обстрілу загинули 65-річна жінка та 65-річний чоловік.

Крім того, ще один цивільний чоловік 52 років отримав осколкові поранення. Його шпиталізували, зараз медики надають постраждалому допомогу.

До слова, за даними ОВА, протягом минулої доби російські окупанти з артилерії, мінометів і з використанням авіації обстрілювали населені пункти Куп'янського та Чугуївського районів Харківщини. Зокрема, під вогнем були Кам'янка, Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Табаївка та інші населені пункти.

Унаслідок обстрілу села Стариця Чугуївського району загинули двоє цивільних людей: 59-річна жінка та 65-річний чоловік. У селах Подоли та Фиголівка Куп'янського району є руйнування будинків мирних жителів.

На лінії зіткнення, за словами голови ОВА, тривають бойові дії. Минулої доби росіяни намагалися вести наступальні дії в районах Масютівки та Синьківки, але під вогнем українських захисників відступили з утратами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: харків, війна з Росією
В тему