11 Травня 2023
Новини

У Чернівцях порнозірку запросили на роботу в міську раду

У Чернівцях порнозірку запросили на роботу в міську раду

У Чернівцях на бруківку поскаржилася українська порноакторка Юлія Сенюк, більш відома за сценічним псевдонімом Джозефін Джексон, і назвала дороги в місті «дуже кривими».

У міській раді жартома запропонували актрисі піти до них працювати. Про це пише чернівецьке видання molbuk.ua, а також йдеться в дописі першого заступника начальника департаменту інфраструктури та благоустрою Григорія Прохоренка.

Журналісти зазначають, що нещодавно Сенюк відвідала Чернівці. Після цього підписники запитали акторку, чи сподобалося їй місто.

«Я там була двічі, місто мені сподобалося, чимось нагадує Львів, особливо бруківка. І одна і та ж проблема, як у всіх тих містах, де збереглася бруківка, — що дорога дуже крива і дуже важко їздити», — розповіла Сенюк у сторіз, яке вже не збереглося, але яке цитують журналісти.

Акторка додала, що дороги «ріжуть око, і не тільки око, а все, що можна».  Коментуючи сторіз, Прохоренко написав, що у департаменті інфраструктури якраз є вакансія головного спеціаліста сектору поточного ремонту доріг.

«Це гарна можливість себе реалізувати поза знімальними майданчиками, адже кар’єра акторки не вічна, як і криві дороги в Чернівцях», — наголосив чиновник.

Він запропонував Сенюк написати йому в особисті, якщо вона зацікавилася вакансією. За словами Прохоренка, вимог до головного спеціаліста небагато: «вища освіта і бажання працювати».

До слова, Сенюк народилася в Золочеві на Львівщині. Після 9 класу переїхала до батьків до Львова, де навчалася на факультеті Міжнародних відносин Львівської комерційної академії.

У 23 роки вона знялася у своєму першому фільмі для дорослих. У 2021 році її номінували на премію AVN Awards, яку ще називають «Оскаром у порно» у категоріях «Найкраща нова іноземна старлетка» та «Найгарячіший новачок (серед шанувальників)».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чернівці, дороги
В тему