5 Квітня 2023
Новини

Арешт Трампа: відомі подробиці

Арешт Трампа: відомі подробиці

У залі суду Мангеттену у Нью-Йорку 4 квітня з‘явився експрезидент США Дональд Трамп, де йому оголосили обвинувачення.

Про це повідомляє CNN.

Як зазначається, що колишній президент Сполучених Штатів не визнав себе винним за 34 пунктами обвинувального ув'язнення.

Він заперечує десятки пунктів обвинувачення у фальсифікації ділової документації та змові у зв'язку з його ймовірною роллю у виплаті грошей «під шумок» двом жінкам наприкінці його президентської кампанії 2016 року.

Відповідний висновок ґрунтується на розслідувані, пов'язаному з виплатою грошей за мовчання порнозірці Стормі Деніелс під час президентської кампанії 2016 року. Зазначається, що Трамп не визнає себе винним щодо жодного з пунктів. За даними джерел видання, суд ухвалив рішення розсекретити обвинувальний висновок великого журі.

Трамп має намір оскаржити звинувачення. Як відомо, протягом найближчих годин він повернеться до Флориди в маєток «Мар-а-Лаго» й виступить звідти по телебаченню.

Повідомляється, що Трамп вийшов із зали суду й повернувся в офіс окружного прокурора. Жодних коментарів пресі він не давав.

Нагадаємо, що колишнього президента США Дональда Трампа заарештували у Нью-Йорку. Суд присяжних у Нью-Йорку запідозрив Трампа у виплаті грошей за мовчання порноакторці Стормі Деніелс.

За версією слідства, фінансові платежі були таємно здійснені під час президентської кампанії 2016 з метою замовчування інформації про позашлюбні сексуальні стосунки. Це перший в історії США випадок, коли нинішній чи колишній президент зіткнувся із кримінальними звинуваченнями.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: сша, суд, арешт, дональд трамп
В тему

Останні матеріали