28 Червня 2018
Новини

«Точка на глобусі»: Кремль і Білий дім одночасно оголосять місце зустрічі Трампа з Путіним

«Точка на глобусі»: Кремль і Білий дім одночасно оголосять місце зустрічі Трампа з Путіним

Офіційні Москва та Вашингтон обіцяють сьогодні синхронно оголосити про дату і місце зустрічі глав своїх держав. Навколо майбутньої «очної ставки» російського і американського лідерів уже багато інформаційного шуму. 

Російський Кремль та американський Білий дім досягнули принципової домовленості щодо того, що дата і місце зустрічі президента США Дональда Трампа і лідера Російської Федерації Володимира Путіна будуть оголошені двома державами одночасно. Причому зовнішньополітичні відомства Сполучених Штатів і РФ оголосять «точку на глобусі», де зустрінуться Путін із Трампом, уже сьогодні. Інформує російське видання «Ехо Москви».

https://echo.msk.ru/news/2230274-echo.html

Відомо, що напередодні Путін особисто приймав у своїй резеденції радника Дональда Трампа із національної безпеки Джона Болтона. І ключовою темою переговорів була саме майбутня зустріч, підтвердив американський емісар.

Тим часом іноземна преса висуває здогади, яка країна світу може стати платформою для зустрічі глав двох держав. Спочатку в пресі імовірним місцем проведення такого «рандеву» називали Австрію, тепер же, з огляду на появу нової інформації, журналісти більше схиляються до столиці Фінляндії – Гельсінкі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Політика, сша, росія, дональд трамп, володимир путін
В тему