26 Вересня 2022
Новини

Удари по Миколаєву та атака Одещини: ситуація в областях України

Удари по Миколаєву та атака Одещини: ситуація в областях України
Фото ілюстративне

У ніч проти 26 вересня російські загарбники обстріляли низку областей України.

Про це відомо з даних ОДА.

  • Одещина

Вночі Одещину знов атакували дронами-камікадзе. Один дрон знищений ППО. Ще два влучили в об'єкт військової інфраструктури. Без жертв. Місцевих евакуюють через масштабну пожежу та детонацію боєприпасів.

  • Запоріжжя

росіяни знов вдарили по Запоріжжю та селищу у Запорізькому районі. Пошкоджені житлові будинки, освітній заклад, заклад охорони здоров‘я, гаражний кооператив. Також протягом 25 вересня ворог гатив по Василівському та Пологівському районах області.

  • Донеччина

Вночі росіяни вели активний вогонь на Донецькому та Горлівському напрямках. У Красногорівці згорів приватний будинок, ще декілька пошкоджено. В Авдіївці були поодинокі прильоти по старій частині міста, на ранок - артобстріл центру. Інтенсивні обстріли у Торецьку: пошкоджена будівля місцевої лікарні, горить приватний будинок. Загалом за 25 вересня від ворожих обстрілів загинули 3 цивільних: 2 - в Авдіївці та 1 - у Бахмуті. Ще 11 поранені.

  • Миколаївщина

Зранку окупанти вдарили по промисловій зоні на околицях Миколаєва. Без жертв. Протягом 25-26 вересня росіяни обстрілювали Миколаївський та Баштанський райони області. Пошкоджені будинки, школа, сільгосппідприємство.

  • Харківщина

Протягом минулої доби окупанти обстрілювали Куп‘янський (4 поранених), Чугуївський, Ізюмський (1 поранений), Харківський (1 поранений), Богодухівський райони області. У Чугуївському районі виникла пожежа на одному з агропідприємств. Без жертв.

  • Дніпропетровщина

росіяни усю ніч накривали Нікопольщину реактивними системами залпового вогню та важкою артилерією. Загалом майже 130 прильотів. Без жертв. У Нікополі пошкоджені майже 40 будинків, понад 20 господарських споруд, автівки, 30 панелей сонячної станції, трансформаторна підстанція та лінії електропередач.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, Україна
В тему

Останні матеріали