10 Вересня 2022
Новини

ІТ-шник задонатив на ЗСУ 60 млн доларів

ІТ-шник задонатив на ЗСУ 60 млн доларів

На допомогу ЗСУ самостійно 60 мільйонів доларів переказав підприємець Олег Крот.

Із самого початку повномасштабного вторгнення росії в Україні Олег переводив досить великі суми на потреби наших захисників. Відома українська співачка у своєму Instagram написала пост про велике серце її знайомого айтішника Олега Крота, - пише uaportal.

Сам чоловік та його компанія не афішувала цього у ЗМІ та соціальних мережах.

Українська співачка Даша Астаф'єва вирішила, що про чоловіка має знати вся країна. Тому виконавиця показала його у своєму Instagram та розповіла про його внесок для перемоги України.

"Знайомлю вас з людьми, яких має знати країна! Олег Крот – українець, який з початку вторгнення задонатив 60 млн доларів на ЗСУ. Мовчки. Люблю айтішників. Побачите на вулиці – подякуйте та обійміть", - написала артистка.

Олег Крот – інвестор, інноватор, підприємець, експерт у технологічних індустріях, автор колонок в українських та зарубіжних медіа. Спільно з партнером Юрієм Лазебніковим створив понад десять міжнародних бізнесів. З лютого 2022 року, з початку повномасштабної війни в Україні, партнери виділили кілька сотень млн грн на гуманітарну допомогу захисникам України та жертвам війни. Проекти допомоги українцям реалізують через ГО "Фундація Течія".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, збройні сили україни, гроші
В тему