3 Вересня 2022
Новини

На Львівщині в трагічній ДТП загинули троє людей: авто перетворилось на купу брухту

На Львівщині в трагічній ДТП загинули троє людей: авто перетворилось на купу брухту

На Львівщині сталася моторошна аварія, в якій загинула сім'я – 61-річний дідусь, його 40-річна донька та 17-річний онук.

Як повідомили в поліції області, зіткнулися ВАЗ-2107, в якому їхали загиблі, тягач IVECO та мікроавтобус Opel VIVARO. Від сильного удару ВАЗ перетворився на купу металу.

Від ВАЗа залишилася купа металу

Трагедія сталася приблизно о 15.25 на автодорозі Львів – Тернопіль біля села Тарасівка. На відео, яке опублікували на одному львівському Telegram-каналі, видно, що ВАЗ зупинився на дорозі, щоб зробити поворот. У цей час тягач IVECO, який їхав слідом за ним, на швидкості протаранив легковик. Також у ДТП потрапив і мікроавтобус.

Удар був такої сили, що від ВАЗа залишилася купа металу. 61-річний водій – мешканець села Чорнушовичі Пустомитівського району Львівської області Петро Сарамака та його 17-річний онук Віталій Кравчик загинули на місці.

Мати хлопчика Наталія Кравчик потрапила до реанімації. Кілька днів лікарі боролися за її життя, рідні та знайомі здавали кров, щоб урятувати Наталю. Однак вона померла.

Мама приїхала по єдиного сина

Як розповідають місцеві жителі села Чорнушовичі, загибла Наталя вже багато років їздила на заробітки за кордон.

"Цього разу вона приїхала по єдиного сина Віталія, щоб забрати його із собою. Він закінчив 11-й клас. Сім'я поверталася зі Львова", – каже один із мешканців.

У Наталії залишилася сестра та мама – вона ж бабуся Віталія та дружина загиблого Петра Сарамаки. Місцеві кажуть, що жінці довелося пережити похорон двічі – спочатку онука та чоловіка, а потім дочки.

"Вони всі були дуже хорошими людьми. Віталік – відкритий, добрий хлопчик, про нього ніхто нічого поганого сказати не може. Його дідусь Петро теж дуже класний мужик був. Та й Наталя – чудова мама й донька. Жахлива трагедія", – продовжує місцевий житель.

Водія тягача затримали

У поліції за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі двох і більше людей). Винному загрожує від п'яти до десяти років позбавлення волі.

26-річного водія IVECO, мешканця Київської області, поліція затримала. Суд обрав йому запобіжний захід – утримання під вартою.

Також мешканці кажуть, що на цій ділянці аварії трапляються нерідко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, дтп, смерть
В тему