12 Серпня 2022
Новини

росіяни не розуміють, чому ППО не захистила Крим від обстрілів

росіяни не розуміють, чому ППО не захистила Крим від обстрілів

росіяни не розуміють, чому розхвалене ППО рф не спрацювало й були нещодавні удари по Криму.

Українська розвідка оприлюднила перехоплену телефонну розмову дружини з окупантом.

Під час розмови жінка скептично відноситься до «офіційної» позиції окупаційної влади щодо ситуації в Криму. Вона вважає, що вибухи на авіабазі ганьблять росіян на весь світ. Жінка не розуміє чому розхвалене російське ППО не працює та зазначає, що після цього його ніхто у рф не купуватиме.

Окупант зі свого боку доповнює: «У нас пацаны тоже за это говорят, шо, говорит, россиян имеют и имеют, а те огрызнутсья не могут».

Нагадаємо, в окупованому Криму вперше за час повномасштабної війни 9 серпня близько 15 години пролунали вибухи на військовому об'єкті. Офіційно росія наполегливо відмовляється визнаватись у безсиллі своєї ППО і заперечує можливе влучення ракет.

У Міноборони України після вибухів чітких коментарів не надали, іронічно нагадавши про «правила пожежної безпеки та заборону куріння у невстановлених місцях». 10 серпня вранці у зведенні Генштабу про втрати росіян була згадка про дев'ять знищених літаків.

Військове керівництво України не підтверджує причетність ЗСУ до вибухів в окупованому Криму та закликає громадян не довіряти анонімним джерелам.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Відео T1.ua, війна з Росією, крим
В тему

Останні матеріали