7 Червня 2022
Новини

«У літаку сказали, що ми летимо в Україну», - російський окупант

«У літаку сказали, що ми летимо в Україну», - російський окупант

рашист з Калінінграду скаржиться, що його підрозділ не виводять із району бойових дій та не надають навіть відпустки.

Тож він і ще 10 людей готують втечу. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Він збирається писати рапорт на звільнення, оскільки відмовляється надалі знаходитись на війні. Пояснює, що офіційно є тільки два варіанти: або замінювати особовий склад будуть тільки частково, або ж взагалі залишать ще на три місяці, а можливо й довше.

Між тим, йому відверто страшно воювати далі через постійні обстріли та загрозу життю. Військовим не надають навіть відпусток, оскільки розуміють, що назад більшість не повернеться:

«Ми вже більше сюди не поїдемо. Тому що наше командування вже не хоче більше сюди їхати. Командир сказав, що більше калінінградські війська сюди їздити не будуть».

За словами військового, в самій Калінінградській області зараз йде укріплення кордону, оскільки там бояться нападу з боку Польщі.

окупант згадує, як потрапив на територію України: «Нам не сказали, що ми їдемо в Україну. Нам сказали, що ви їдете у відрядження в поля «на Чехова» (полігон в підмосков’ї). Кажуть, у вас є 40 хвилин, щоб завантажитись. У літаку вже сказали, що ми їдемо в Україну. Мені сказали, що якщо приїде 79-й полк сюди, то ми, імовірно, разом з ним підемо в наступ в сторону Харкова. Тут більшість самі відмовляються і вже намагаються втекти самовільно через кордон в росію».

росіянин пояснює, що у нього та його співслужбовців готовий план втечі: «Зараз 10 людей та «Урал» готується, типу на поготові. У випадку будь-якої хріні, одразу в «Уралі» вискочити і їхати в бік Білгорода. Там вже і каністру солярки набрали, поставили в кузов. Я з ними поговорив, мене по дорозі підхоплять. Вони вважатимуть це диверсією. У нас он хлопчина, сержант, звідси змотався на відібраній в укропів машині. Перетнув кордон, здав автомат, броню, приїхав додому. А на нього навіть справу завести не можуть».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: літак, війна з Росією
В тему

Останні матеріали