1 Червня 2022
Новини

Щодо Януковича буде ще одне спецрозслідування

Щодо Януковича буде ще одне спецрозслідування

Ще одне спецрозслідування щодо президента-втікача Віктора Януковича через підбурювання до дезертирства співробітників УДО суд дозволив провести Державному бюро розслідувань.

Про це інформує пресслужба ДБР.

"Суд дозволив слідчим державного бюро розслідувань провести спеціальне розслідування щодо колишнього президента України Віктора Януковича, який підозрюється у підбуренні військовослужбовців УДО до дезертирства", - йдеться в повідомленні.

У лютому 2022 року Януковичу повідомили нову підозру у підбурюванні військовослужбовців УДО до дезертирства (ч.4 ст.27 ч.1 ст.408 ККУ).

24 лютого 2014 року Янукович, тікаючи від кримінальної відповідальності за злочини відносно учасників акцій протесту, схилив заступника начальника УДО – начальника служби безпеки президента до дезертирства.

"Евакуації" експрезидента з околиці села Урзуф Мангушського району Донецької області допомагали співробітники силових відомств росії.

Начальник його охорони не повернувся до місця служби зі службового відрядження в Криму. Натомість разом з Януковичем він виїхав до рф.

Наразі у кримінальному проваджені підозрюються 4 особи. Крім Януковича підозри повідомлені співробітникам УДО та цивільній особі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дбр, віктор янукович
В тему