0 0000
Новини

У США надійшла в продаж книга з ляпами Дональда Трампа

У США надійшла в продаж книга з ляпами Дональда Трампа

За час свого президентства Дональда Трамп встиг стати об'єктом для насмішок через постійні помилок в своїх повідомленнях в соціальних мережах.


 

У США тепер можна купити збірку твітів президента країни Дональда Трампа. Книга доповнена ілюстраціями карикатуриста Шеннона Уилера.

У книзі під назвою «Лайно, яке говорить мій президент: ілюстровані твіти Дональда Трампа» зібрано близько 140 повідомлень в соцмережах американського президента.

«У Франкліна Делано Рузвельта було радіо, у Джона Кеннеді було телебачення, у Трампа є твіттер», - іронічно сказано в анотації до альбому.


Автор книги говорить, що повідомлення Трампа в соцмережах дають можливість проаналізувати особливості характеру президента, якого багато експертів називають непередбачуваним.

«Я прочитав більше 30 тисяч твітів Трампа. Погані сни почали мені снитися вже на десятитисячний записи. Не вдаватимуся в подробиці, але я зовсім втратив смак до пудингу і перестав дивитися британські драматичні серіали з життя лікарів », - говорить Шеннон Уїллер.

Купити книгу з ляпами Трампа можна в інтернет-магазині Amazon за 9,16 долара. Електронна версія обійдеться дешевше: в 7,99 долара.

Фахівці підрахували, що з 2009 року Трамп зробив 35 тис. Твітів, частота яких з часом наростала. В середньому він робить приблизно 12 твітів на добу, що втричі більше, ніж в Обами, попереднього президента США.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему