23 Лютого 2022
Новини

Українці за добу підтримали армію на 20,5 млн грн

Українці за добу підтримали армію на 20,5 млн грн
Через благодійний фонд «Повернись живим» лише 22 лютого українці зробили внесків на 20 млн 502 тисячі гривень.

Це більше, ніж за весь 2021 рік. Про це повідомила команда фонду.

«Наша бухгалтерія ледь встигає підраховувати кількість платежів, а військовий відділ у режимі 24/7 конвертує ваші благодійні внески у реальну допомогу на передовій», — вказують там.

Директор «Повернись живим» Тарас Чмут зазначив, що рівень фінансової підтримки, який фонд отримав за останні кілька тижнів, — це чергове свідчення того, що українці готові боротися з Росією у всіх можливих формах та проявах.

За його словами, наразі фонд має сотні заявок від військових, які оперативно обробляє, аби «посилювати армійців і вигравати державі час там, де вона не встигає».

«Повернись живим» зібрав минулого місяця 6 мільйонів 31 тисячу гривень. Команда фонду за ці кошти вже доправила армійцям майна на суму в понад 1 мільйон 354 тисячі грн. Половина цієї суми — це забезпечення комп?ютерами та іншою оргтехнікою Командування Сил територіальної оборони.

У фонді кажуть, що зокрема створили 28 робочих місць, надали мережеве обладнання для повноцінного запуску роботи ТрО. Вартість цього проєкту — більш як 665 тисяч гривень.

Перерахувавши кошти можна ось тут або на Patreon.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, армія, допомога, гроші
В тему