22 Лютого 2022
Новини

Міністр оборони звернувся до ЗСУ: що сказав

Міністр оборони звернувся до ЗСУ: що сказав

До військовослужбовців Збройних сил України звернувся Міністр оборони України Олексій Резніков.

Його заяву 22 лютого опублікували в соцмережах ЗСУ та Міноборони. Резніков звернувся до військовослужбовців наступного дня після визнання РФ терористичних угруповань ЛДНР, яке може спровокувати новий етап прямої агресії Росії проти України.

«Морок невизначеності впав. Те, що ви знали вісім років, тепер побачив весь світ. Завдяки вашій мужності, самовідданості і професіоналізму було зламано плани ворога, який усі ці роки вів підлу війну, ховаючись за жінками і дітьми. Обстрілював школи і житлові будинки. Викрадав і катував. Брехав і залякував. Грабував і нищив нашу землю. Вчора він показав своє справжнє обличчя», — йдеться у зверненні міністра.

Резніков нагадав, що саме завдяки воїнам ЗСУ «Європа усвідомила справжню ціну уникання чесних відповідей», а за «злочином прийде покарання».

Міністр вважає, що Кремль зробив черговий крок до відродження Радянського Союзу. З новим Варшавським пактом і новою Берлінською стіною.

«Єдине, що відділяє від цього, — Україна і українська армія. Наш вибір дуже простий — боронити свою країну, свій дім, своїх рідних. Для нас нічого не змінилося. Тепер ми побачимо поряд справжніх друзів, яких стане більше. Тепер не зможуть сховатися ті «друзі», які не один рік вмовляли нас капітулювати. Попереду важкі випробування. Будуть втрати. Доведеться пройти через біль, здолати страх і зневіру. Але нас неодмінно чекає перемога. Бо ми на своїй землі і за нами правда», — сказав Резніков.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, міністерство оборони, збройні сили україни
В тему