21 Лютого 2022
Новини

На Донбасі військовий підірвався на вибухівці

На Донбасі військовий підірвався на вибухівці
На Донбасі двоє українських військових дістали поранення. 

Про це повідомив начальник пресслужби операції Об'єднаних сил Павло Ковальчук.

Один із них дістав бойове травмування внаслідок обстрілу бойовиків, інший — підірвався на невідомому вибуховому пристрої.

Стан військового, який отримав бойове травмування, оцінюють як задовільний. Стан здоров'я військового, який підірвався на вибухівці, називають важким.

Загалом 21 лютого станом на 16:00 у штабі зафіксували 32 порушення режиму тиші на Донбасі, з них 31 раз бойовики використовували заборонене озброєння.

Ковальчук розповів, що бойовики стріляли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, гармат 122-го та 152-го калібру, з мінометів 120-го калібру та 82-го калібру. Окрім того, використали безпілотники для скидання осколкових гранат.

Також бойовики обстріляли населені пункти Щастя та Врубівка, зокрема у Щасті внаслідок обстрілу призупинили роботу Луганської теплоелектростанції. Люди у Щасті залишаються без води, тепла та світла. А у Врубівці мешканці залишаються без електрики та газу.

Нагадаємо, 20 лютого бойовики 80 разів порушували режим тиші. Внаслідок обстрілів один український військовий дістав поранення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донбас, війна на сході україни, вибух
В тему