21 Лютого 2022
Новини

На Донбасі бойовики поранили українського військового

На Донбасі бойовики поранили українського військового

На Донбасі збройні формування РФ 21 лютого вже 21 раз порушили режим тиші.

Внаслідок цього один український військовий отримав бойове травмування. Про це на брифінгу, який транслювали у Facebook Операції об’єднаних сил, повідомив начальник пресслужби ООС Павло Ковальчук. 

Зокрема близько години вороги обстрілювали тільки населений пункт Станиця Луганська, випустивши 140 артилерійських снарядів 122 калібру. За його словами, стан здоров'я пораненого українського захисника є задовільним.

"Підступність дій окупаційних військ полягає у застосуванні артилерійських систем, які вони навмисно розміщують у населених пунктах, створюючи у такий спосіб загрозу життю мирних жителів", – наголосив Ковальчук.

Він наголосив, що українські військові не відкривають вогонь по об'єктах цивільної інфраструктури та дотримуються норм міжнародного гуманітарного права. Окрім цього агресор продовжує поширювати дезінформацію з метою дискредитації Збройних сил України.

"За відсутності будь-яких агресивних дій з боку наших військових загарбники самі підривають об'єкти інфраструктури наокупованих територіях, здійснюють хаотичні обстріли населених пунктів та створюють інші провокаці для нагнітання ситуації", – повідомив Ковальчук.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донбас, війна на сході україни, росія
В тему

Останні матеріали