17 Лютого 2022
Новини

KALUSH Orchestra відреагували на пропозицію щодо Євробачення

KALUSH Orchestra відреагували на пропозицію щодо Євробачення

KALUSH Orchestra, які зайняли друге місце на Нацвідборі на «Євробачення-2022», відреагували на пропозицію "Суспільного" представити Україну.

Артисти закликали своїх прихильників вирішувати, їхати їм чи ні. Відповідне повідомлення з'явилося в офіційному Telegram-каналі колективу. Фанати прикарпатців вже активно почали голосувати.

"Якщо "Суспільне" скоро запропонує нам їхати на Євробачення, що відповідати? Підкажіть, їдемо?", – звернувся фронтмен гурту Олег Псюк до своїх підписників.

Відмітимо, що голоси розділилися доволі однозначно. За перші пів години публікації – 86% українців бажають бачити KALUSH Orchestra на міжнародному конкурсі. Інші 14% вирішили, що артистам варто залишитися в травні вдома.

В коментарях більшість глядачів національного відбору одностайні в своїй відповіді. "Так", "Звісно", "Їхати та довести, що ви достойні артисти", – йдеться в повідомленнях.

Нагадаємо, що 17 лютого на засіданні оргкомітету Євробачення члени правління "Суспільного" вирішили, що замість Аліни Паш в Європу повинні поїхати KALUSH Orchestra, які посіли друге місце на національному відборі.

Kalush Orchestra із піснею Stefania посів друге місце у фіналі відбору, отримавши 14 балів – з них 8 балів від глядачів та 6 від суддів.

Коротко про гурт:

  • Kalush Orchestra – український реп-гурт, заснований у 2019 році. Учасниками є 27-річний Олег Псюк – засновник та соліст, Ігор Діденчук – мультиінструменталіст, ТЗ Кіліммен та інші. Гурт був названий на честь Калуша, рідного міста Олега Псюка.

Нагадаємо, 12 лютого у Києві відбувся національний фінал відбору на «Євробачення-2022». Співачка Alina Pash у ньому перемогла із піснею «Тіні забутих предків». Користувачі в соцмережах розкритикували співачку за виступ в окупованому Криму в 2015 році, що є порушенням правил нацвідбору. Державна прикордонна служба повідомила, що не видавала документ про нібито законний в’їзд до Криму, який Суспільному мовнику надала команда Паш. Відтак НСТУ анонсувала збори організаційного комітету для ухвалення подальшого рішення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: євробачення, Україна, музика
В тему