16 Лютого 2022
Новини

Паш прокоментувала скандал із довідкою про поїздку до Криму

Паш прокоментувала скандал із довідкою про поїздку до Криму

Переможниця Нацвідбору на Євробачення Аліна Паш заявила, що розриває стосунки зі своїм директором та хоче вибачитися перед всіма українцями. 

Так вона прокоментувала скандал навколо підробеної довідки про її поїздку в окупований Крим, - пише Таблоid.

"Виявилося, що поки ми чекали офіційну відповідь на мій запит від Прикордонної служби, член моєї команди намагався знайти цю інформацію якомога швидше і обрав не той шлях, який би погодила я чи будь-хто інший з нас", - запевнила Паш.

"Що бачила я? Довідку. На вигляд – офіційну. В ній були справжні дати в'їзду до тимчасово окупованого Криму, правильно вказаний КПВВ "Чаплинка", через який я перетинала адміністративний кордон. Підстав вважати, що довідка не є справжня, ніхто з команди не мав. Яким саме чином, як та звідки член нашої команди міг отримати документ, який був наданий Суспільному, наразі невідомо", - зазначила Аліна. 

Нагадаємо, 15-го лютого стало відомо, що ДПС не видавала довідку про перетин адмінмежі з Кримом, яку представники Аліни Паш надали Суспільному. 18-го лютого Наглядова рада збереться на позачергове засідання та обговорить ситуацію навколо Нацвідбору на Євробачення-2022. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: євробачення, Україна, музика, Політика, крим
В тему