14 Лютого 2022
Новини

SkyUp відновлює продаж квитків

SkyUp відновлює продаж квитків

Авіакомпанія SkyUp відновлює продаж квитків на всі рейси, які раніше призупинили через вимоги власників літаків на тлі російської загрози.

Під час переговорів зі страховиками вдалося досягти результатів — польоти в Україну залишаються безпечними та захищеними. Про це йдеться у заяві авіакомпанії в понеділок, 14 лютого.

Авіаперевізник працює у штатному режимі. Квитки вже доступні на сайті.

«Ми раді повідомити пасажирів, що продаж квитків знову відкритий на всі дати, а SkyUp у повному обсязі залишається в українському небі. Переговори зі страховиками були складними і закордонні партнери продовжують регулярно оцінювати власні ризики та вести моніторинг ситуації. Однак зараз спільними зусиллями з Міністерством інфраструктури та урядом нам вдалось досягти результатів – польоти в Україні залишаються безпечними та захищеними», – заявив генеральний директор SkyUp Дмитро Сероухов.

Гендиректор назвав це чудовим прикладом ефективної співпраці бізнесу й держави й гарантією всім пасажирам, що вони можуть спокійно планувати подорож.

Нагадаємо, 12-13 лютого низка страхових компаній повідомила про припинення страхування літаків для польотів над Україною через ризик російського вторгнення. Через це орендодавці літаків, якими літає SkyUp, попросили вивезти їх до зони Європейського Союзу, а сама авіакомпанія перестала продавати квитки на рейси 14—16 лютого.

13 лютого Кабмін виділив 16,6 млрд. грн. для гарантій безперебійних польотів над Україною.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: авіація, Україна, літак, туризм
В тему