3 Лютого 2022
Новини

Трухін готовий скласти мандат

Трухін готовий скласти мандат

Нардеп Олександр Трухін заявив про готовність нести відповідальність за свої вчинки та скласти депутатський мандат у тому випадку, якщо того вимагатимуть ситуація та команда «Слуги народу».

«Я усвідомлюю свою політичну відповідальність і розумію рішення своїх однопартійців та колег щодо фракції… Я не приховую, що хотів якнайшвидше піти з місця аварії. Я усвідомлював свій статус народного депутата, і передбачав публічний резонанс, до якого призведе аварія незалежно від того, чи я винен чи ні. Я не втік і не ховався з місця аварії ще до прибуття поліцейських, а хотів піти, коли вже надали допомогу всім учасникам ДТП. Якщо команда і ситуація змусить скласти мандат, я готовий понести цю відповідальність», - йдеться в коментарі Трухіна, переданому агентству «Інтерфакс-Україна».

Нардеп зазначив, що йому «щиро шкода, що він опинився в епіцентрі цього скандалу».

«Що стосується моєї поведінки на місці аварії. Мені соромно. У стані шоку я дійсно наговорив багато дурниць, які у звичайному стані я б не повторив. Я хотів би вибачитися перед усіма, кого торкнулася моя реакція у шоковому стані», - наголосив нардеп.

Він додав, що його поведінці навряд чи є виправдання.

«Я розумію, що зараз багатьох обурюють емоції та бажання приписати мені всі можливі злочини, але я не давав нікому хабара, не брав хабара, і дякувати Богу, внаслідок аварії всі залишилися живі та здорові», - зазначив Трухін.

Парламентарій повідомив, що протягом останніх п'яти місяців він повною мірою «співпрацював із правоохоронцями, проводив слідчі заходи, давав свідчення та надав співробітникам ДБР та Національної поліції всю інформацію».

"І якщо потрібно - готовий пройти це ще раз до завершення розслідування", - підсумував нардеп.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, слуга народу, скандал, дтп
В тему