27 Січня 2022
Новини

Вбивство нацгвардійцем товаришів: солдат розповів чому і як застрелив людей

Вбивство нацгвардійцем товаришів: солдат розповів чому і як застрелив людей

Нацгвардієць Артем Рябчук, який вбив п'ятьох людей та ще п'ятьох поранив, розповів у деталях, як він це робив.

Про це пише Інформатор. 

Днями Артем доповідав керівництву, як уже загиблі побили іншого солдата. За це його почали цькувати. Тоді хлопець сам вирішив розправитися з кривдниками.

"Я сиджу у тривожній групі. Тривожна група у нас має автомат. Автомати зберігаються у "сторінці" - це маленька скринька, яка замикається. Дістається прут, я беру автомат... У нас є підсумки бежевого кольору, магазин по 10 патронів. Я заряджаю перший магазин та стріляю по тих двох, які знаходяться в КЗЗ, це начальник караулу, потім прибіг помічник, там були два строковики і один контрактник, і ще один строковик зі старшого призову примудрився якось втекти", - сказав хлопець.

Після цього з його слів, він вистрілив у оператора ІТЗ, він знав, що кожні 30 хвилин вона зв'язується з військовою частиною та доповідає обстановку, тому "пальнув по ній", щоб вона не змогла доповісти.

"Після цього заходжу у відкритий сейф, забираю всі ріжки, які зміг закинути в ранець і вибігаю з будівлі. На КПП жінка не випускала. Кажу, відчиніть, треба терміново вийти. Я вистрілив їй у голову. Після чого відкрив одну з дверей виходу і почав палити по замку, сподіваючись, що він вилетить і можна буде пройти. У мене нічого не вийшло", - додає Артем.

Далі, розповідає Рябчук, він поблукав територією заводу, знайшов місце, через яке зміг пролізти, перерізав колючий дріт і перестрибнув через паркан. Побродив по житлових районах, намагався знайти притулок, і зрештою вийшов на трасу та зловив легкову машину. Жінка довезла його до Лівого берега. Опісля нацгвардієць пішов "куди очі дивляться". Він знайшов закинуту будівлю.

"До речі, там ріжки скинуті лежать. Штук 10. Я брав деякі магазини і спорядив їх по 30 набоїв, інші були порожні", - розповів він.

І вже після цього молодик вирішив здатися. Зустрів жінку і попросив її викликати поліцію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: нацгвардія, дніпро, смерть, замах на вбивство, вбивство, кримінал, Відео T1.ua
В тему

Останні матеріали