27 Січня 2022
Новини

У Чехії затримали волинянина, який був у міжнародному розшуку

У Чехії затримали волинянина, який був у міжнародному розшуку

У Чехії Інтерпол затримав ковельчанина Рудинецого Сергія Віталійовича.

Він ще у жовтні 2020 року ухвалою Ковельського міськрайонного суду був оголошений у міжнародний розшук. Судове провадження у справі зупинили, - пише Ковель медіа.

А 12 січня 2022 року до суду надійшло повідомлення від Ковельського районного управління поліції про те, що він розшуканий та затриманий компетентними органами Національного центрального бюро Інтерполу в Чеській Республіці.

Мінюст проінформувало суд про підготовку документів на видачу його з території Чехії. Ухвалою судді Тетяни Денисюк від 18 січня відновили судове провадження №1-кп/159/27/22. 

Чоловіка обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, яке віднесено до категорії тяжких злочинів, за вчинення якого передбачено покарання у виді позбавлення волі.

У матеріалах справи говориться, що він о 21-й годині 26 червня 2019 року, скориставшись відсутністю сторожа, проник на територію виробничого комплексу «Техносервіс» Державного підприємства з питань поводження з відходами як вторинною сировиною, що у Ковелі на вулиці Анатолія Грищенка, звідки намагався викрасти з автомобіля МАЗ масляний нанос та піддон, на загальну суму 932 грн 37 коп. Однак його затримали працівники патрульної поліції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чехія, Волинь, ковель, Україна, інтерпол
В тему