24 Січня 2022
Новини

У Білій Церкві хлопці порізали та зґвалтували жінку: один з них ВІЛ-інфікований

У Білій Церкві хлопці порізали та зґвалтували жінку: один з них ВІЛ-інфікований

У Білій Церкві в лютому 2020 року двоє хлопців 18 та 19 років зґвалтували 42-річну жінку, яка вийшла з дому пізно ввечері.

Вони були в стані алкогольного сп’яніння. Старший зі злочинців схопив жінку за шию, завдав три удари ножем в область тулуба та почав вимагати віддати йому особисті речі. Опісля він почав її душити та зґвалтував, знаючи, що хворий на ВІЛ-інфекцію.

У цей час інший хлопець забрав у потерпілої мобільний телефон і годинник. Далі він змусив потерпілу задовольнити його без проникнення.

Прокурори довели провину хлопців в інкримінованих злочинах. До набрання вироком законної сили вказані особи перебуватимуть під вартою.

Відомо, що вдома у молодшого нападника знайшли вкрадений у жінки телефон. Він заховав його у вентиляційному отворі.На момент скоєння злочину обидва молодики не мали судимостей, однак 19-річний хлопець вже двічі міг опинитися за ґратами. Спочатку його спіймали за зберігання наркотиків, однак відпустили через те, що тоді він не був повнолітнім. Через 2 роки юнаку вже виповнилося 18. Тоді він став підозрюваним у пограбуванні супермаркету "Фуршет" у Білій Церкві.

Їх засудили до 7 та 9 років ув’язнення з конфіскацією половини належного їм майна. Одного з них визнано винним у сексуальному насильстві та розбійному нападі (ч. 1 ст. 153, ч. 2 ст. 187 КК України), іншого – у свідомому поставленні іншої особи в небезпеку зараження вірусом імунодефіциту людини, зґвалтуванні та розбійному нападі (ч. 1 ст. 130, ч. 1 ст. 152, ч. 2 ст. 187 КК України).

Також засуджені мають сплатити понад 450 тис грн матеріальної та моральної шкоди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, прокуратура, згвалтування, кримінал
В тему