16 Жовтня 2021
Новини

У Білій Церкві розслідують справу з поліцейськими, які ногами побили чоловіка

У Білій Церкві розслідують справу з поліцейськими, які ногами побили чоловіка

У Білій Церкві в ніч з 9 по 10 жовтня патрульні напали на водія, якого затримали за порушення правил руху.

Правоохоронці побили чоловіками за запальний прояв емоцій, а також наділи на нього наручники, обмеживши свободу. Про це повідомила ДБР, яке і проводить розслідування даного факту. 

Як стало попередньо відомо, копи зупинили автомобіль, водій якого виїхав на червоний сигнал світлофора. Патрульні прийшли до висновку, що порушник ПДР знаходиться в стані алкогольного сп'яніння і навіть не стали підтверджувати свою версію проведенням алкотесту.

Копи сіли в службовий автомобіль, щоб виписати водієві штраф. Останній в пориві обурення вдарив долонею по задньому склу їх машини. Це стало буквально тригером для патрульних, які буквально вискочили з машини та скрутили "агресора".

"Не дивлячись на те, що чоловік закликав їх не бити його і просив вибачення за миттєвий порив, один зі співробітників поліції утримував його, а другий завдавав удари ногами та руками по голові і тілу", – зазначено в повідомленні.

Підозрюваному інспектору Патрульній служби ставлять кримінальне провадження по 365 КК України. Це означає, що копу загрожує до восьми років позбавлення волі за перевищення службових повноважень, яке супроводжувалося насильством.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поліція
В тему