13 Травня 2020
Новини

У Білій Церкві шукають дівчат, які готували їжу на Вічному вогні

У Білій Церкві шукають дівчат, які готували їжу на Вічному вогні

У Білій Церкві неадекватні дівчата, судячи з їх поведінки, смажили їжу на Вічному вогні в парку Слави. Відтак тепер їх шукає поліція.

Про це йдеться на сторінці поліції у Facebook.

"У соціальній мережі Інтернет з'явилася інформація про те, що 11 травня 2020 року невідомі "готували їжу на вічному вогні в парку Слави". Автор повідомлення також стверджує, що молоді дівчата поводилися зухвало, на зауваження не реагували", – йдеться у повідомленні.

У поліції додають, що інформація зареєстрована до Єдиного обліку, а всіх, хто знає щось про цих осіб, чи стали свідками події, на правах анонімності просять повідомити за телефоном 102.

"Будьте свідомими, не зволікайте і одразу звертайтесь до поліції! Несвоєчасні звернення до поліції значно ускладнюють реагування на вчинені злочини та правопорушення, а також їх розкриття та затримання правопорушників", - додають в поліції.

Нагадаємо, що таке в Україні стається не вперше, так у 2016 році в Одесі біля пам'ятника Невідомому матросу молодики вирішили посмажити шашлики.

А в 2011 році троє молодиків принесли в київський парк Слави пательні й підсмажили яйця на знак протесту проти "беспрєдєлу влади й чиновників". 

А за півроку до того 21 грудня столична міліція затримала жительку Києва за підозрою в приготуванні яєчні та сосисок 16 грудня на Вічному вогні в парку Слави. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, парк
В тему