3 Січня 2022
Новини

Українського військового знайшли мертвим на Донеччині

Українського військового знайшли мертвим на Донеччині

На Донеччині виявили мертвим механіка-водія медичного пункту першого механізованого батальйону однієї з військових частин.

Про це інформує пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил.

Сьогодні, 3 січня, знайшли мертвим військового за контрактом уродженця смт Нововасилівка Запорізької області 2001 року народження. Підозрюють, що він скоїв самогубство, але розглядають і інші версії.

«Попередньо встановлено, що солдат покінчив життя самогубством шляхом пострілу в голову з ввіреної йому штатної зброї за місцем несення військової служби. Крім цього, розглядаються версії про умисне вбивство, доведення до самогубства та порушення правил поводження зі зброєю», – розповіли в прокуратурі

За фактом загибелі військовослужбовця здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Розглядаються також інші версії, у тому числі - умисне вбивство, доведення до самогубства та порушення правил поводження зі зброєю.

Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії та вживаються вичерпні заходи щодо всебічного, повного та неупередженого дослідження всіх обставин трагічної події.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донецьк, смерть, запоріжжя, кримінал, збройні сили україни
В тему