9 Жовтня 2019
Новини

«Якщо Зеленський відведе війська, ми заведем тисячі», - українські націоналісти

«Якщо Зеленський відведе війська, ми заведем тисячі», - українські націоналісти

Українські націоналісти заявили, що при відводі ВСУ від лінії розмежування, їхні добровольчі армії займуть їхні позиції.

Про це повідомив соратник Дмитра Яроша, заступник командира Української добровольчої армії Андрій Гергерт в ефірі програми «PRIME: Муждабаєв». 

Таку ж думку озвучив лідер партії Національний корпус, перший командир полку Азов Андрій Білецький.

«Як головнокомандувач, президент, звичайно, може віддавати наказ про відвід, про демілітаризовану зону, а ми заявляємо: ми з війни не підемо.  Там, де він відведе війська, ми зайдемо, заведемо тисячі людей», - заявив Гергерт. 

Білецький ж наголосив, що ветерани АТО/ОНС залишаться на лінії зіткнення в Золотому (Луганська обл.) до тих пір, поки керівництво України офіційно не відмовиться від ідеї відводу військ і «формули Штайнмайера», або до повернення ЗСУ на позиції у разі, якщо відвід все-таки відбудеться.

Гергерт натомість повідомив, що серед добровольців проходить повна мобілізація і вони не віддадуть ні метра української землі.

Гергерт також заявив, що добровольці вимагають зустрічі із Зеленським.  Вони проти того, що президент виконував те, «що шепоче Путін, який хоче окупації України».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: армія, національний корпус, війна на сході україни
В тему