21 Грудня 2021
Новини

На Закарпатті 11-річна дівчинка народила дитину

На Закарпатті 11-річна дівчинка народила дитину

У Берегівському районі 11-річна дівчинка 18 листопада народила дитину.

Про це повідомив завідувач акушерсько-гінекологічного відділення Берегівської лікарні імені Бертолона Ліннера Володимир Сагарда, - пише «УНІАН».

Дівчинку планували скерувати до Ужгородського міського пологового будинку, де більша практика приймання пологів в особливих випадках, але пологи почалися раптово вночі,тому вирішили не ризикувати й не транспортувати породіллю, а терміново оперувати - кесарів розтин.

Вона народила хлопчика вагою 2 кг 500 г та зростом 49 см.

"Враховуючи малу вагу дитини й такий екстраординарний випадок, ухвалили рішення направити дитину в обласну дитячу лікарню в Мукачево, — заявив лікар.

Нині немовля знаходиться в лікарні під наглядом неонатологів. Породіллю після пологів перевели до інфекційного відділення, оскільки в неї діагностували коронавірус. Ймовірніше за все, інфекція потрапила до неї через родичів, які відвідували молоду маму. Дитину зареєстрували родичі, хлопчика назвали Шандор.

Раніше ми повідомляли, що поліція відкрила "кримінал" через зґвалтування неповнолітньої - 11-річної дівчинки з Береговської громади (ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: закарпаття, вагітність, пологи, ужгород
В тему

Останні матеріали