26 Жовтня 2021
Новини

На Закарпатті дівчинка може стати наймолодшою матір'ю в Україні

На Закарпатті дівчинка може стати наймолодшою матір'ю в Україні

У селі Гать в Берегівській громаді завагітніла 11-річна дівчинка ромської національності. 

Як повідомив місцевий журналіст Михайло Папіш, наприкінці листопада чи на початку грудня вона має народити та може стати наймолодшою матір'ю в Україні.

Журналіст, посилаючись на свої джерела у районній лікарні, зазначає, що вагітність дитини протікає добре. Проте журналіст дещо сам собі суперечить: на початку допису він зазначив, що дівчина буде наймолодшою матір'ю в Україні. Трохи ж нижче, він зазначив, що подібні випадки вже траплялися в Україні.

Повний текст публікації Михайла Папіша:

"Сенсаційно!

СКОРО БЕРЕГІВСЬКА ГРОМАДА ПРОСЛАВИТЬСЯ НАЙМОЛОДШОЮ МАМОЮ НА УКРАЇНІ
При благополучному збігові всіх об'єктивних і суб'єктивних обставин, таку неординарну подію чекають наприкінці листопада або в перших числах грудня. Цією молоденькою породіллею має стати 11-річна мешканка циганської народності з Гаті, де також є поселення ромів. Анонімні джерела у райлікарні, яким довіряємо, повідомляють: майбутня мати-циганочка дуже красива, а вагітність "протікає" згідно відповідних медичних правил і певних гінекологічних нюансів. Такої юної матері ні в Берегові, ні загалом у Закарпатській області не пам'ятають.

Хоча в інших регіонах країни й світу аналогічні випадки траплялися. Дай Бог, аби в цій сенсаційній берегівській материнсько-родильній історії все завершилося добре (ф о т о взято з І н т е р н е т у). Хоча одинадцятирічна мати -- це щось неймовірно, навіть коли взяти, що роми до цих інтимно-статевих питань "дозрівають" швидше, ніж інші соціальні групи населення. Не залишається нічого іншого, як побажати здоров'я майбутнім матері та дитині. А ще: скинутися грошима та придбати їм дитячі іграшки. Як вам, друзі, така ідея?
Жарт жартом, а висновки мусимо робити серйозні. Думаю, що розбір польотів попереду...".

Проте під дописом у журналіста питають: "Де у Вашій історії про 2 кримінальні справи: зґвалтування неповнолітньої та неналежне виконання батьківських обов'язків? У такому віці дитина, будь-якої національності, має ходити до школи і гратись в ляльки".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: закарпаття, діти, Україна
В тему