5 Грудня 2021
Новини

Дощ із переходом у мокрий сніг: де саме в Україні буде така погода 5 грудня

Дощ із переходом у мокрий сніг: де саме в Україні буде така погода 5 грудня

Найхолоднішим місяцем зими традиційно вважаються січень і лютий. Але і грудень 2021 сповнений сюрпризів.

Сьогодні, 5 грудня, в частині України слід очікувати на сніг.

Припорошить снігом західні, і навіть деякі північні області. Температура вдень підніметься до +1°...+4°, лише на півдні, як завжди, буде тепліше – до +5°...+9°.

На заході України можна рахувати на зимове тепло – від +1° до +4°. Волинську, Рівненську та Тернопільську області злегка припорошить  снігом, у Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій будуть сніг із дощем, а на Закарпатті – невеликі дощі.

Найхолодніше буде на півночі країни: +1°...+2°. У Житомирській та Київській областях очікується сніг, на решті території – без опадів.

У центральних областях сьогодні повітря прогріється до +2...+3°, без опадів.

На Сході сьогодні буде похмуро, лише у Харкові можливі прояснення. Температура коливатиметься в межах +1°...+3°, без опадів.

На мешканців південних областей сьогодні чекає похмура погода та суцільна хмарність. Стовпчики термометрів покажуть +5°...+9°, без опадів.

Найхолоднішим місяцем зими 2021-2022 року може стати січень. Сильні морози можливі у першій половині місяця, включаючи православне Різдво та Хрещення.

Цієї зими українцям прогнозують випадання і снігу, і дощу. Тому довго сніг лежатиме на землі не буде.

А ближче до новорічних свят настане помітне похолодання до -10-15 градусів. На Новий рік снігу не буде, але буде холодно.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, прогноз погоди, погода
В тему

Останні матеріали