26 Листопада 2021
Новини

Зеленський - Шустеру: «Ви є одним із дестабілізаторів ситуації в країні»

Зеленський - Шустеру: «Ви є одним із дестабілізаторів ситуації в країні»

Володимир Зеленський зазначив, що через передачу журналіста Савіка Шустера всередині країни ситуація.

На його думку, проти української влади йде "медіавійна". Це роблять й зокрема через ЗМІ, які контролює олігарх Рінат Ахметов, - пише obozrevatel.

"Ви можете не зі зла, Савік, служити олігархам. Але ви служите... Ви є одним із дестабілізаторів ситуації в країні... Завдяки вам це теж відбувається – ось це розгойдування постійне ситуації всередині країни", – зазначив Зеленський.

На уточнююче питання Шустера, яким саме чином він "розхитує" ситуацію, президент відповів: "Завдяки засобам масової інформації, тому що інформація доноситься до наших людей завдяки ЗМІ".

Деякі медіа, додав глава держави, хочуть вони цього чи ні, працюють на "розгойдування ситуації". При цьому він вважає, що власного інформаційного майданчика у цій "медіавійні" влада не має.

На думку Зеленського, причиною інформаційної атаки з боку медіаресурсів Ахметова стало те, що олігарх не розрізняє своїх інтересів та інтересів держави. "У нас країна під назвою Україна, а не країна під назвою ДТЕК. Ключів від держави у нього немає", – зазначив він.

Глава держави додав, що програма Шустера – монолог, а не діалог. "У вас є ваша програма – ви там в форматі мономонолога розповідаєте, хто ми, що ми і що відбувається в Україні. Мені здається, цього досить. А тут я готовий відповісти на будь-які питання", – резюмував політик.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, Україна
В тему

Останні матеріали