10 Листопада 2021
Новини

Третя смерть: знайшли мертвим ще одного брата померлого мера Кривого Рогу

Третя смерть: знайшли мертвим ще одного брата померлого мера Кривого Рогу
Двоюрідного брата загиблих ексмера Кривого Рогу Костянтина Павлова та його брата Андрія Бориса Павлова знайшли повішеним.

Його тіло виявили у власному будинку, - повідомила речниця поліції Дніпропетровської області Ганна Старчевська.

У поліцію звернулася цивільна дружина Павлова, яка знайшла його труп. Як розповіла речниця поліції Кривого Рогу Ангеліна Крадожон, обставини смерті встановлюють, а тіло направили на судмедекспертизу.

Як пише KRIVBASS.CITY, Борису Павлову - близько 50 років, і він мав тяжкі захворювання. Кореспондентка видання повідомляє, що на місці працюють слідчі Криворізького районного управління поліції.

Зі слів поліції, зранку 10 листопада цивільна дружина Бориса Павлова пішла на роботу. Повернувшись, виявила його мертвим.

Сусіди загиблого повідомили виданню, що ніколи не мали конфліктів із ним. Про хворобу Бориса Павлова дізналися від правоохоронців.

Керуючий будинком, у якому жив померлий, повідомив KRIVBASS.CITY, що Борис Павлов мав онкологічне захворювання. Протягом останніх трьох-чотирьох місяців візуальний вигляд загиблого значно погіршився. Цивільна дружина нібито постійно не жила разом із Борисом.

За даними слідчих, яких цитує видання, передсмертної записки Борис Павлов не залишив. Правоохоронці повідомили про те, що загиблий мав рак стравоходу, а також туберкульоз.

Нагадаємо, колишнього мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли 15 серпня застреленим у власному будинку в селищі Вільне на Дніпропетровщині. Поряд із його тілом була рушниця. 

А 19 жовтня помер молодший брат загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова — Андрій Павлов. Згідно з офіційним висновком судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала внаслідок токсичної дії спиртів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кривий ріг, смерть, поліція, кримінал
В тему